м. Київ, вул.Тургенiвська 69

[email protected]

Як прочистити раковину на кухні

Як прочистити раковину на кухні

Як прочистити раковину на кухні швидко та без проблем?

Втомилися терпіти постійний поганий злив води в раковині? Знайома ситуація, коли прочищення вантузом рятує ненадовго? Питання «як прочистити раковину на кухні?» турбує вже не вперше?

Спеціалісти Крот Сервіс володіють необхідним обладнанням, щоб всього за півгодини надовго вирішити проблему забитої каналізації. Прочистити раковину на кухні

Чому у раковині утворюється засмічення

Засмічення найчастіше утворюється в результаті поступового накопичення волосся, жирових і мильних відкладень. Крім того, пробка в раковині з’являється в результаті порушень експлуатації: скидання сміття, ганчірок і сторонніх предметів.

Абсолютно неважливо, що саме послужило причиною ускладнення зливу. Якщо погано йде вода в раковині – ви завжди можете звернутися до спеціалістів. Рекомендуємо вам не затягувати, чекаючи аварійних ситуацій, в тому числі затоплень. Своєчасне звернення за допомогою може допомогти істотно заощадити гроші, час і нерви.

Ціна на послуги по очищенню трубопровідних шляхів

Ціна на очищення засмічення в раковині залежить від декількох факторів:

  • спосіб прочищення;
  • розмір, діаметр труб;
  • особливості каналізаційної системи.

Точно можемо сказати одне: якісна робота наших фахівців і 100% відновлення пропускної здатності в повній мірі виправдовують вартість наданої послуги.

Що робити, якщо забилася каналізація на кухні

Скоріш за все, ви не раз задавалися питанням «як прочистити раковину на кухні самостійно?». Звичайно, ви могли б власноруч чистити раковину вантузом, вливати в труби окріп і різні засоби для чищення, намагатися пробивати пробку аматорським сантехнічним тросом. І якщо очищення сифона раковини не допомогло вирішити проблему, то самостійне прочищення труб, скоріш за все, призведе лише до втрати дорогоцінного часу. Прочистити раковину на кухні

Коли забилася мийка на кухні, краще повідомити про це не працівників аварійної служби, яка приїде, у кращому разі, на наступний день, а професійного майстра. Наші спеціалісти виїжджають на місце роботи вже через 10 хвилин після надходження дзвінка, швидко знаходять і усувають проблему, дають поради, як краще прочистити раковину на кухні самостійно. Оплата за послугу здійснюється після виконання роботи!

Як здійснюється очищення каналізаційних труб від жиру

Ситуація, коли засмітився слив на кухні, зовсім не унікальна. Справа в тому, що в труби на кухні неминуче потрапляють мильні частинки, залишки їжі, і скупчуються жирові відкладення. Саме це і призводить до утворення пробки.

Як прочистити раковину на кухні від жиру найбільш ефективно? Використайте для чищення сифона на кухні побутову хімію. Багато виробників пропонують хімічні препарати, які вже через 10–15 хвилин дають помітний результат.

Обов’язково потрібно вибирати саме ті рідини, гелі або гранули, які призначені для прочищення труб. Такі препарати не містять агресивних компонентів, здатних негативно вплинути на стан обладнання. Засіб слід залити в стік на час, вказаний в інструкції, а потім промити сильним струменем води. Цей метод виявляється ефективним навіть в разі сильних засмічень, але потрібно враховувати, що готові препарати мають неприємний запах і схильні до пароутворення, тому ванну кімнату краще покинути, поки засіб буде діяти.

Класичний засіб для чищення зливу в раковині – суміш соди і оцту. Ці речовини бурхливо реагують, утворюючи вуглекислий газ, за рахунок цієї реакції розбивається пробка сміття, і засмічення усувається. Діяти потрібно в такий спосіб:

Прочистити раковину на кухні

  • в зливний отвір засипати пачку соди і додати склянку оцту;
  • відразу ж почнеться активне утворення газу, тому необхідно постаратися швидше заткнути отвір пробкою або вологою ганчіркою;
  • через 20–30 хв. потрібно промити труби великим об’ємом гарячої води.

Про те, що засмічення усунене, ви дізнаєтеся по швидкості відходу води – якщо раковина швидко звільниться, то очищення пройшло вдало. Очищення содою сприяє зняттю з внутрішніх поверхонь труб жирового нальоту, а це, в свою чергу, зменшує ймовірність появи забруднень.

Помітили, що погано стікає вода в раковині на кухні? Чергова бригада приїде на виклик в м. Київ з гарантією результату. Це означає, що вам не потрібно платити до того, як буде прочищена каналізації. Всі послуги оплачуються тільки після успішно виконаної роботи.

Як попередити появу засмічення

Засмічення в сифоні раковини – явище малоприємне. Незважаючи на те, що усунути сміттєву пробку можна і самостійно, краще все-таки не доводити обладнання до такого стану. Перешкодою для засмічень стане звичайна решітка, що встановлюється на зливний отвір. Цей невеликий аксесуар затримує велику частину відходів і дуже ефективно запобігає засміченню каналізації.

Вид робіт Одиниця виміру Цiна (грн)
1 Прочищення каналізаційних труб (гідродинамічна, механічна) від 10 м.п м.п. 50 Замовити
2 Прочищення вертикальних труб каналізації поверх 330 Замовити
3 Очищення каналізаційного колодязя шт. 200 Замовити
4 Нічний виїзд екіпажу шт. 2900 Замовити
5 Відкачування рідких відходів (жирів) з утилізацією 1 куб. 700 Замовити
6 Регламентне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт. договірна Замовити
7 Аварійне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт договірна Замовити
8 Електромеханічна прочищення каналізації (понад 10 м.п.) м.п 50 Замовити

Замовити прочищення

Крот-сервiс
(097) 559-47-44
click fraud detection