м. Київ, вул.Тургенiвська 69

[email protected]

Як прочистити засмічення в трубі на кухні

Як прочистити засмічення в трубі на кухні

Щодня ми користуємося раковиною на кухні, а засмічення стає головною проблемою, що потребує негайного вирішення. З кожним днем користування водопроводом утворюється пробка, що накопичує жири та залишки їжі. Частіше розв’язання цієї проблеми не потребує великих зусиль, але бувають випадки, коли до цього доведеться докласти багато сил.

Ця стаття допоможе вам розібратися з причинами виникнення пробки та очистити трубу на кухні, не пошкодивши її. Якщо ви власник пристрою розбірного типу, тоді заздалегідь поставте відро для спуску каламутної води, що залишилась у водопровіднику, та розберіть механізм для подальшого його очищення від бруду.

Усунути локальне засмічення в трубі на кухні за допомогою вантуза

Локальне засмічення утворюється в вузьких місцях та на згинах труб. Основними причинами появи пробок у зливних системах є:

  • залишки харчових продуктів;
  • накопичення жиру;
  • відкладення вапняку та солі;
  • неправильне використання каналізації.

Вантуз простий в застосуванні та допомагає справитися з незначними пробками. Наповніть раковину водою та прокачайте повітря в трубі через злив. Не використовуйте вантуз на кухні, що призначений для прочищення туалету. Продезінфікуйте поверхню та промийте її великою кількістю гарячої води. Пам’ятайте, що такий спосіб не дає гарантії на повне позбавлення проблеми, можливо, це позбавить вас труднощів лише на деякий час.

Прочистити засмічення в трубі на кухні

Як усунути засмічення на кухні за допомогою засобів побутової хімії

Якщо вам потрібно ліквідувати жирову пробку в сифоні, тоді для швидкого застосування використовуються засоби побутової хімії, що кожна господарка має у себе вдома. Найпопулярнішими, а головне найпростішими у користуванні з них є харчова сода та оцет. Потрібно засипати половину стакану соди у злив та залити такого ж об’єму оцту. Залишилось зачекати, поки відбудеться хімічний процес. Після цього також промийте систему гарячою водою. Щоб не робити розчини, достатньо скористатися вже готовими засобами для боротьби з такими засміченнями – Cillit, Mr Muscle та Domestos. Існують також інші рідини та порошки хімічної промисловості, які відрізняються якістю та ціною. При використанні обов’язково слід виконувати дії відповідно до інструкції, бо їх токсичність може бути небезпечною для вашого здоров’я. Слід зазначити, що боротися за їх допомогою можливо лише з жировими перешкодами при зливанні води.

Видалити засмічення в трубі за допомогою троса та гарячої води

Якщо не вдається прочистити пробку вантузом, сантехнічний трос є вигідним механічним способом для позбавлення від мильно-жирового нашарування. Він складається з довгого шнура зі спеціальною насадкою на кінці, щетина якої прочищає та не пошкоджує внутрішню поверхню трубопроводу. Користуватися тросом потрібно разом із постійним потоком води, яка буде вимивати залишки харчування у каналізацію. Його застосування потрібно уникнути для запобігання руйнування системи водопроводу, якщо у вас старі та поржавілі труби або зроблені з пластику. Процес потрібно завершити обов’язковим миттям поверхні раковини.

Прочистити засмічення в трубі на кухні

Усунути затор на кухні спеціальним обладнанням

Ви спробували всі засоби, втомилися і не знаєте як видалити затор у вашій каналізації? Для повного прочищення фахівці компанії «Кріт-Сервіс» використовують кілька варіантів усунення проблеми, найчастіше комбінуючи їх для досягнення кращого результату. Кожен наш спеціаліст має великий досвід роботи й може впоратися зі складними завданнями прочищення каналізації як у квартирі, так і промислових центрах.

Ми впевнені в якості кожної нашої послуги. Ми працюємо цілодобово в Києві та області для позбавлення вас незручностей, викликаних проблемами з водовідвідною системою. Наша база оснащена великогабаритною технікою та промисловим, новітнім обладнанням. Компанія «Кріт-Сервіс» гарантує для нашого клієнта ефективний результат без переплат.

 

Вид робіт Одиниця виміру Цiна (грн)
1 Прочищення каналізаційних труб (гідродинамічна, механічна) від 10 м.п м.п. 50 Замовити
2 Прочищення вертикальних труб каналізації поверх 330 Замовити
3 Очищення каналізаційного колодязя шт. 200 Замовити
4 Нічний виїзд екіпажу шт. 2900 Замовити
5 Відкачування рідких відходів (жирів) з утилізацією 1 куб. 700 Замовити
6 Регламентне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт. договірна Замовити
7 Аварійне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт договірна Замовити
8 Електромеханічна прочищення каналізації (понад 10 м.п.) м.п 50 Замовити

Замовити прочищення

Крот-сервiс
(097) 559-47-44
click fraud detection